Logeren bij Belgen in Zuid-Frankrijk

Chambres d’hotes Familiekamers Gites in een mediterraan klimaat met meer dan 300 zonnedagen per jaar, Zuid Frankrijk ! Op vakantie en logeren bij Belgen in het uiterste zuiden van Frankrijk : Frans & Nicky ontvangen jullie in Mas le Mimosa voor een zomerse comfortabele vakantie in een karaktervolle streek met veel afwisseling en natuurpracht: Alles is er aanwezig voor een geslaagde vakantie !

Meer informatie op : GITES/B&B

Mas le Mimosa ligt nabij het centrum van een klein dorpje aan de voet van de Pyreneeën/de Canigou op amper 25 km van de Middellandse Zee, ruime airgekoelde kamers, een groot zwembad, een sauna, een jacuzzi, met kleine rustige hoekjes waar het aangenaam vertoeven is.

Het ideale vertrekpunt om de Catalaanse bergen in te trekken, aan het strand van de Middellandse Zee te liggen, door authentieke dorpjes of door kleine steden te slenteren, wijnhuizen te bezoeken, wandel- of fietstochten / mountainbikeroutes uit te stippelen, paardrijden (manège in de buurt), ezeltochten, ulm-vluchten te maken, diepzeeduiken, snorkelen of zeekajak in de Catalaanse kuststreek….
Enkele nabijgelegen dorpen hebben tevens leuke authentieke markten. Het is de regio bij uitstek met zoveel bezienswaardigheden, prachtige natuur en rust.