Cory Soenen

vriendendienst…

Mij even voorstellen : geboren Corinne Soenen te Deinze in Oost-Vlaanderen gelegen tussen Gent en Kortrijk. ( version francophone )

Cory Soenen vakantie logeren bij belgen in frankrijk

Sinds mijn prille kinderjaren was tekenen mijn grote hobby. Wat tot gevolg had dat mijn studies artistiek georiënteerd werden, 3 jaar op de Technische Normaalschool te Jette (Brusselse gemeente) gevolgd met 3 jaar aan de Koninklijke Kunstacademie van Brussel, sectie decoratie.

Gezien het werkaanbod in dat domein nogal beperkt was, ben ik dan maar de administratieve weg ingestapt die mij wijd de deuren opende dankzij mijn talenkennis, zeer gegeerd in België, land met 3 officiële talen ! En zie nu, als gelukkig gepensioneerde onder de Frans Catalaanse zon, zijn de schilder- en tekenkriebels terug komen opdagen na tientallen jaren zonder.

Na wat met de mozaïek, houten meubilair beschilderen, ook wat abstracte schilderijen met acrylverf bezig geweest te zijn, ben ik de laatste tijd met dierentekeningen gestart. De winst van de verkoop ervan gaat dan ook naar de Vereniging voor Dierenbescherming. Het dierenwelzijn heeft mij altijd nauw aan het hart gelegen. De bestellingen komen binnen van baasjes die hun dierbare viervoeters verloren hebben en die hun portret aanvragen op basis van een foto.

Enkele van mijn werken zijn zichtbaar op deze website, maar vooral via mijn Facebook pagina onder de naam CORY CREA.

Aarzel niet contact op te nemen voor alle gewenste bijkomende inlichtingen via mon adresse émail of via messagerie privée de Facebook.

( version francophone )