Covid (rondschrijven 5 okt 2020)

Hallo Allemaal,

2020 is een bijzonder seizoen geworden, niet alleen voor ons 20jarig bestaan maar vooral vanwege het Coronavirus !

Bij de uitbraak van het virus hebben we iedereen de mogelijkheid aangeboden om de geplande vakantie een jaartje uit te stellen of een teruggave van het gestorte voorschot aan te vragen.
Toen begin juni meer en meer signalen zichtbaar waren dat het virus enigsinds onder controle was, hebben een groot aantal van onze gasten opnieuw de aanvraag ingediend om de zomervakantie toch bij ons door te brengen. Daarom hadden we toen besloten om toch de gites beschikbaar te stellen. Wij hebben het geluk dat we middenin de natuur zitten, een verblijf in de gites toch een grote zelfstandigheid betekent en door alle veiligheidsvoorschriften in acht te nemen, onze gasten zo weinig mogelijk risico liepen.

De “coronacris” blijkt nog steeds geen “vervanonsbedshow” te zijn. Vandaar ook dat we naar volgend seizoen opnieuw met dezelfde instelling het seizoen gaan aanvatten. Iedereen die reserveert voor volgende zomer, zal indien gewenst zijn vakantie kunnen annuleren en zijn voorschot teruggestort krijgen. Dus bij ons weer geen enkel risico om je vakantiegeld te verliezen ! Tevens hebben wij de afgelopen 20 jaar nog nooit een annulatie niet terugbetaald, Corona of niet !!

Verder hopen wij dat iedereen gespaard blijft van het vervelende virus. Wij zulen ook in de toekomst verder ons best blijven doen om alle veiligheidsvoorschriften op te volgen.

Alvast voor iedereen nog een mooie herfstperiode !

Groetjes vanuit het zuiden

www.sud66.com