Oxygen Aventure

Oxygen Aventure vakantie logeren bij belgen in frankrijk

Uitstappen op maat in de Pyreneeën … voor families, alle generaties  (kinderen, ouders, grootouders), vanaf 6 jaar !!

 • Speleologie
  Ondergrondse wandeling in de Pyrénées Orientales voor families en groepen, vrienden.Een leuke uitstap om de wonderen van de onderwereld te ontdekken met initiatie afdalen. Bezienswaardigheden en verkenning gegarandeerd.
 • Raften
  De hele familie kan samen in één raft de rivier afvaren, begeleid door een ervaren gids.Het parcours duurt 1u15 op de rivier Aude, stroomafwaarts van het dorp Axat.Ontdek de rivier zowel als de specifieke flora en fauna.
 • Canyoning
  Gorges de Galamus
  Beleef een halve dag lang het plezier van canyoning in deze prachtige kloof. Ideaal voor beginners en families (alle sprongen en glijbanen kunnen omzeild worden). De Gorges de Galamus bevinden zich in Saint Paul de Fenouillet in de Pyrénées Orientales.
  Canyon de Termes
  Een halve dag in de Canyon van Termes met initiatie abseilen, ideaal voor beginners. De Canyon van Termes is een prachtige, leuke canyon die zich in de Aude bevindt, naast het dorpje Termes.
 • Hydrospeed
  Daal de rivier Aude af van Axat tot Belviannes et Cavirac. Geschikt voor de hele familie vanaf 10 jaar. Gedurende 1u15 kunt u alle basis technieken leren.

POUR DE PLUS AMPLES INFORMATION, veuillez contacter :

www.oxygen-aventure.com

La Tirounère, rue de la Paychère
66220 Saint Paul de Fenouillet
France

0033 6 82 69 83 00
0033 4 30 63 83 12