Wandel- en Fietsroutes Zuid-Frankrijk

chambres d'hotes en gites

Natuur om in te wandelen of fietsen, natuur om van te genieten. Tijdens de zomermaanden kunnen mooie dagtoachten naar de top van de Canigou georganiseerd worden.Ook kleinere wandeltochten vanuit de Mas Le Mimosa kunnen aangevat worden. Wij beschikken over uitgestippelde wandeltochten van ± 3 uur tot ± 5 uur vertrekkende vanuit onze chambres dhotes en gites.

Daarnaast zijn er kleine wandeltochten (1 à 2 uur) waar je onmiddellijk de natuur “induikt” als leuk alternatief voor de niet verwoede wandelaar mogelijk.
Wie graag op voorhand een wandelweek wil plannen, aarzel niet om de informatie (met kaarten/routes) bij ons op te vragen !

Buiten de zomermaanden (juli/augustus) is het mogelijk om wandelarrangementen aan te vragen. Verlengde weekends of weekverblijven waarbij elke dag mooie wandelingen worden aangeboden, met begeleiding (af en toe met een vooraf gepland etentje/menu of een uitgebreidde picknick) met 3 tot 6 uur stappen.
Ook een dagtocht naar de top van de Canigou met verblijf in een refuge kunnen voorzien worden tijdens de maanden juni/september.

Een actieve Fietsvakantie ?
De Roussillon heeft ontzettend veel moois te bieden. De fiets is het perfecte transportmiddel om deze regio te verkennen.
Uitgestippelde fietsroutes richting zee of de bergen in met afstanden van ± 30 km tot 60km (én meer) geven we mee aan onze fietsliefhebbers. Vraag op voorhand reeds alle informatie aan !

chambres d'hotes en gites