Wandel- en Fietsroutes Zuid-Frankrijk

chambres d'hotes en gitesNatuur om in te wandelen of fietsen, natuur om van te genieten. Naast een dagtocht naar de top van de Canigou (een marathon 12 u marcheren…) kunnen ook kleinere wandeltochten vanuit de Mas Le Mimosa aangevat worden. Wij beschikken over uitgestippelde wandeltochten van ± 3 uur tot ± 5 uur vertrekkende vanuit onze chambres dhotes en gites.

Daarnaast zijn er kleine wandeltochten (1 à 2 uur) waar je onmiddellijk de natuur “induikt” als leuk alternatief voor de niet verwoede wandelaar mogelijk.
Wie graag op voorhand een wandelweek wil plannen, aarzel niet om de informatie (met kaarten/routes) bij ons op te vragen !chambres d'hotes en gites

Dit even terzijde : een aantal voordelen op een rij: (vanwege een wandelcoach)
– Wandelen in de natuur helpt om stil te worden in je hoofd. De natuur werkt rustgevend, waardoor je beter in staat zal zijn te luisteren naar je innerlijke gevoel.
– Als je wandelt kom je in beweging, alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd, komt hierdoor ook gemakkelijker in beweging.
– Een gesprek dat wandelend wordt uitgevoerd, biedt ruimte voor stiltes en overpeinzingen.
– In de natuur beweeg je je buiten je eigen vertrouwde wereld. Je zult letterlijk nieuwe wegen inslaan en nieuwe horizonten ontdekken. Hierdoor zul je gemakkelijker openstaan voor nieuwe inzichten en ideeën.
….

Een actieve Fietsvakantie ?
De Roussillon heeft ontzettend veel moois te bieden. De fiets is het perfecte transportmiddel om deze regio te verkennen.
Uitgestippelde fietsroutes richting zee of de bergen in met afstanden van ± 30 km tot 60km (én meer) geven we mee aan onze fietsliefhebbers. Vraag op voorhand reeds alle informatie aan !

chambres d'hotes en gites

Terug naar hoofdmenu