Verschilpunten Familiekamers en Gites

(familiekamers of formule chambres dhotes voor 2 personen heeft identieke opties)

 • Bij ons is er weinig verschil tussen een “familiekamer” en een “gîte”. Zowel een familiekamer als een gîte hebben bij ons 2 aparte slaapkamers, een badkamer/douche, een hall. Een gîte heeft een eigen keuken, een zitruimte/eethoek, en (overdekte) terrassen met tuinmeubilair net naast of voor de gite.
 • Een familiekamer heeft ter beschikking een keuken met fornuis, grote koelkast en allerlei benodigheden om in het chalet een maaltijd te bereiden. Er kan zowel binnen als buiten het chalet (overdekt) getafeld worden.
  De familiekamers hebben tevens een gezamenlijke ontspanningsruimte (met een salon, zitruimte, bar) gelegen net naast de familiekamers. Er zijn ook verschillende (overdekte) terrassen met tuinmeubilair vlakbij de familiekamers.
 • Het zwembad met de bijhorende (overdekte) terrassen met ligzetels, de jacuzzi, de sauna, de petanquebaan, het badmintonveld, tafeltennis, vele kleine rustige hoekjes met tuinmeubiliar, de gezamelijke ontspanningsruimte, een wasmachine, … kunnen door alle gasten gebruikt worden.
 • Bij de huur van een gîte wordt er een waarborg van 200 euro gevraagd. Deze wordt na vertrek onmiddellijk weer overgeschreven ! Bij de familiekamers wordt bij gebruik van de buitenkeuken een waarborg van 50 euro gevraagd zodat na elk gebruik de keuken weer netjes wordt achtergelaten voor de andere gasten van de andere familiekamer.
 • Een schoonmaakvergoeding van 50 euro is enkel van toepassing bij de gîtes. Indien de gîte terug netjes wordt achtergelaten wordt deze vergoeding met een kadobon teruggeven.
 • Het ontbijtbuffet, de lakenservice is inbegrepen bij de familiekamers. Bij de gites is dit een optie. De gites kunnen eveneens enkel versgebakken ontbijtkoeken of brood aanvragen.
  Zowel de familiekamers als de gites kunnen gebruik maken van de  handdoekenservice (7€ per persoon)
 • Een tables d’hotes is niet verplicht, enkel op aanvraag en normaal enkel voor de familiekamers.
 • De aankomstdag/vertrekdag is vrij te kiezen bij de familiekamers. Bij de gites is dit normaal op zaterdag (zondag of andere dagen in functie van beschikbaarheid)
 • Verblijfsbelastingen reeds inbegrepen in alle tarieven! Alle gezamelijke activiteiten worden voor alle gasten opengesteld.
 • Roken enkel toegestaan in de tuin.

Tarieven Gites (2 tot 6 personen)

Tarieven Familiekamers (3 tot 5 personen)

Tarieven Chambres Dhotes voor 2 personen

Meer inlichtingen ?Meer info !