autohuur

Waar moet u op letten bij het huren van een auto?

Wanneer u bijvoorbeeld op een vliegvakantie gaat bestaat de kans dat u op locatie een auto wilt huren. U kan dan meer van uw bestemmingsland zien en heeft de vrijheid om te gaan en staan waar u wil. Het huren van een auto gaat tegenwoordig steeds gemakkelijker, het enige dat u nog nodig heeft is uw rijbewijs en een creditcard. Echter zijn er nog steeds een aantal dingen waar het bij sommigen verkeerd gaat. Dus, waar moet u eigenlijk op letten wanneer u een auto huurt?

– Tip 1: Zoek van tevoren op of de verhuurder zich op het vliegveld begint. Sommige verhuurders bevinden zich buiten het vliegveld en zijn enkel bereikbaar via een shuttle bus. Het adres van de verhuurder staat aangegeven op uw voucher.
– Tip 2: Als u uw auto op een andere locatie in wilt leveren dan waar u hem heeft opgehaald, vraag dit dan van tevoren na bij de verhuurder! Meestal is dit geen probleem, maar er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden.
– Tip 3: Controleer samen met de verhuurder de eventuele schade aan de auto wanneer u deze op komt halen. Zo bent u er 100% zeker van dat u niet voor verrassingen komt te staan!
– Tip 4: Lees de voorwaarden van uw verzekering een keer grondig door. In de voorwaarden staat precies wat u moet doen als u schade heeft gereden!

De kans is groot dat u op deze pagina bent gekomen met de volgende zoektermen:
vakantie zuid frankrijk autohuur
logeren bij belgen autohuur
autoverhuur zuid frankrijk
huur een wagen en bezoek frankrijk
een wagen huren en zuid frankrijk verkennen
Catalonie en zuid frankrijk met de auto